torsdag den 30. august 2012

Ølindkøb: Den Gamle Købmandsgaard 

Jeg er selv butiksuddannet, og ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har pisset nogen kunder af i årenes løb. Det kommer man ikke udenom når man handler og snakker med folk. Der er så også den lette genvej, nemlig ganske enkelt at ignorere dem. I den tid jeg opholdt mig i Den Gamle Købmandsgaard blev jeg på intet tidspunkt spurgt om jeg ville have hjælp, hilst på eller på anden måde gjort opmærksom på, at hvis der var noget, skulle jeg bare sige til. Ikke på grund af travlhed, men jeg har åbenbart været usynlig. Butikkens øludvalg er hæderligt nok uden at være prangende. En del af de lokale øl fra Refsvindinge, Munkebo Mikrobryg og Coisbo, lidt kuriøst også et pænt udvalg fra HB Bryg, og så selvfølgelig også de sædvanlige udenlandske, man ser snart sagt hvor som helst. Nok til at man bør kigge forbi, hvis man er på de kanter, men ikke noget man skal køre efter. 

Vestergade 3 
5300 Kerteminde