onsdag den 5. september 2012

Det Tynde Øl: Original, Innis & Gunn, 7,4%

Efter sidste uges varsel af en porter fra Innis & Gunn kunne jeg ikke dy mig for, at tage en smagsprøve fra det lokale supermarked med hjem, så jeg selv kunne danne mig en holdning til Innis & Gunn. Jeg ved umiddelbart ikke helt, hvad jeg, skal mene. Mit første indtryk er en lidt for sprittet drink, hvor indholdet udover alkoholen skifter for hver tår man tager. Smagsindtrykkene hvirvler rundt som blev de trukket tilfældigt i en krydderiroulette, og jeg kan kan knapt kende forskel på op og ned. Det er dog på ingen måde en dårlig øl, men atypisk det er den. Rund og sød, let tilgængelig, indbydende pakket ind i Innis & Gunns fandens fine flasker, og forsynet med en lille etiket, hvor der står at den har været fadlagret i 77 dage. Det er alt sammen fint nok, men selv nu hvor flasken er tom, kan jeg ikke fortælle hvad den egentlig smagte af. Om ikke andet har bryggeriet pirret til min nysgerrighed.