søndag den 27. januar 2013

 Sort nyt:

To Øl har lanceret milk stouten ”By Udder Means”, der i bryggeriet egne ord er ”smooth, fat, rich at day. Hoppy, Vicious and a thirst quencher by night. 7% ABV for all of you lovers out there!” 

Amager Bryghus har også lige lanceret nyt, det blev til tre nye øl på engang, hvor de to af dem rammer inden for Stovts interessefelt: 

- ”Pride: er den sjette øl i vores serie baseret på de 7 dødssynder. Det er en Imperial Stout på 10%, som har kogt i hele seks timer. Det betyder en øl der er cremet, let sødlig og meget fyldig” 

- ”Hr. Frederiksen (Buffalo Trace): nyeste variant af vores klassiske Imperial Stout – Hr. Frederiksen – som denne gang har ligget på fade fra Bourbon-destilleriet Buffalo Trace i Frankfort, Kentucky. Lad os bare sige, at Hr. Frederiksen endnu engang viser sig som pigernes ven. Med sine 11% er han vildere, voldsommere og mere viril end nogensinde før”

Endelig er en stribe af de fynske bryggerier gået sammen og har smidt denne video på YouTube. Om den har andet formål end at forsøge at sælge fynsk øl er tvivlsomt, men det er de sikkert også rasende uenige om.