torsdag den 12. december 2013

Kælderkolde juleøl

to øl mikkeller jule mælk til fra via
Det hedder sig vist, at dårligt øl ikke bliver bedre af at lagre. Alligevel gør jeg forsøget med Jule Mælk fra To Øl og Til, Fra, Via 2013 fra Mikkeller. Jeg fik Jule Mælk fra To Øl på fad i går aftes, og må blankt erkende, at den for mig mest af alt smagte som en blanding af et portvinsbiprodukt dopet op på koncentreret rosinsaft og al for megen sprit. Jeg tror, at et par år i kælderen vil kvæle noget af spritten, men til gengæld intensivere rosinsaften. Jeg tvivler på, at det bliver rigtigt godt, men det er forsøget værd. 

Jeg har i år investeret i Til, Fra, Via i både 2012 og 2013 udgaverne. Jeg fik 2013-udgaven forleden, og endte med at hælde et stykke over halvdelen ud. På Facebook beskrev en af Stovts følgere 2011-udgaven som sublim, men 2012-udgaven som "ret rå og sprittet". Det var også min oplevelse af 2013 udgaven, så 2012 udgaven ryger i kælderen med håb om, at kanterne bliver slebet ned.