mandag den 2. december 2013

Anmeldelse: To Øl, Black Malts & Body Salts

To Øl Black Malts & Body Salts
Navn: Black Malts & Body Salts
Type: Black IIPA
Bryggeri: To Øl
Alkohol: 9,9%

Beskrivelse: Den har kigget skuffet på mig op til flere gange fra køleskabets dyb, men siden den røg ind på hylden mellem grøntsagsskuffen og hylden med ketchup, sennep og andre af livets nødvendigheder, er det ikke lykkedes den, at skubbe sig op i toppen af min behovspyramide, og således finde vej ud i virkeligheden og ned i et glas. Før nu.

I forhold til det forventede er denne sorte IIPA på alt andet end symbolske 9,9 % et blødt lille kæledyr man kan klø lidt bag ørerne. Alt er afstemt til perfektion. Kaffen og den ristede malt stikker dig i tungen lige før den samlede oplevelse sætter et plaster på. Eftersmagen hænger behageligt i munden, mundfylden er fantastisk, og selvom jeg mistænker, at mange vil tænke, at denne øl faktisk har kløer og ikke er bleg for at bruge dem, så er den i min verden en blød lille mundfylder.

Jeg måske håbet på lidt mere kæberasleri. Det havde klædt Black Malts & Body Salts, hvis den havde langet lidt lussinger ud, og haft et par gran af ubehagelig over sig, men nej. Det ændrer dog ikke på, at Black Malts & Body Salts rocker godt igennem og fortjener al mulig held, lykke og salgssucces på sin vej, og at du, hvis din karma er til det om et par inkarnationer, fortjener en øl så god som den her. Anbefales. 

Indkøbt: H.J.Hansen (33cl)
Karakter: 10