onsdag den 16. april 2014

Ølindkøb: Ales by Mail

Det var en nyhed på Ekstra Bladet, der gjorde mig opmærksom på Ales by Mail. Deres lager var blevet rippet for øl fra udvalgte bryggerier, og nu har jeg så forsøgt, at gøre det samme. Lidt research viste, at det bedst kunne betale sig, at bestille 24 øl. Lidt rigeligt for en enkelt, men Alex fra Rock on Beer sprang med på idéen om en udenlandsk ølleverance, og de sølle 17,50£ leveringen kostede, kunne splittes i to. Det betyder løst omregnet, at jeg har givet ca. 80,- for at få 12 øl tilsendt fra den anden side Nordsøen, den pris er der vist ingen danske netshops, der kan holde, selvom øllet kun skal en tur over Lille- eller Storebælt. Ordren blev sendt søndag aften, og landede torsdag morgen, så heller ikke der, er der noget at klage over. 

Prismæssigt er der heller ingen grund til jammer. En øl som Sirens Broken Dream står omregnet til ca. 25,-, den koster omkring de 45,- herhjemme. Ved andre bryggerier, som Brewdog og Thornbridge virker prisforskellen dog noget mindre. I alt måtte jeg slippe 400,- for levering af 12 øl, en absolut tilforladelig pris. 

Det store clou ved at bestille udenlands fra, er dog at kunne erhverve sig øl, man ikke normalt vil kunne slå kløerne i. Derfor var der også en del af bryggerierne, der for mig var helt fremmede og ukendte. Min fremgangsmåde ved bestilling blev at gennemgå hele sortimentet fra A-Z og krydse alt interessant af. Det afkrydsede blev så tjekket op mod virkeligheden på diverse blogs og ratingsites, for så til sidst, at være blevet kogt ned til 12 øl. 

Uden at have smagt det leverede, så har alt ved bestillingen hos Ales By Mail været positivt. Skal der lidt nyt på bordet er De hermed anbefalede som leverandør. 

Det leverede: