onsdag den 29. oktober 2014

Anmeldelse: Beavertown Brewery

I sidste leverance fra Ales by Mail var der igen øl med fra Beavertown Brewery. Siden sidst er bryggeriet skiftet til at smide deres øl på dåser, hvilket har udmøntet sig i, at deres fantastiske coverdesign nu skinner i aluminium. To øl blev det til. Neck Oil, en Session IPA på sølle 4,3% og Black Betty, en sort IPA på 7,4%. 

Neck Oil er overraskende bitter, og det til den gode side, hvor der ikke overdrives, men heller ikke fedtes med humlen. Udover lidt manglende mundfylde, som jeg synes er et generelt problem for øl på dette styrkeniveau, så er Neck Oil lækkert afbalanceret og en øl jeg ville ønske jeg havde haft i sommers, hvor solen stod højt og temperaturerne udløste naturlig tørst. 

Black Betty var som sin lysere lillebror godt bitter, med masser af bitter chokolade i smagen og en virkelig god mundfylde. Desværre var den også lidt til den sure side, hvilket efterlod indtrykket af en øl, der ikke var helt homogen. 

Begge øl gav dog nye forhåbninger til Beavertown Brewery, der skuffede en smule i første runde. Bryggeriet skal nok komme på indkøbssedlen igen.