onsdag den 3. februar 2016

Sort nyt: Ny distributør

Stovt modtog har modtaget en pressemeddelelse fra Ølkanalen, og da der optræder en del interessante bryggerier i den, tøver vi ikke med at viderebringe den.

PRESSEMEDDELELSE 

Ny visionær øldistributør Ølkanalen er en ny online platform for distribution af øl til barer, butikker og restauranter. I samarbejde med nogle af Danmarks bedste mikrobryggerier er visionen klar; at levere kvalitetsøl til hele landet. “Ølkanalen er det hidtil mest visionære bud på en distributionskanal for mindre mikrobryggere” siger Anders Kissmeyer som står bag en af de i alt otte bryggerier som har indgået et samarbejde med Ølkanalen. Med webshoppen som det centrale element i virksomheden adskiller Ølkanalen sig fra de allerede eksisterende distributionsmuligheder indenfor netop mikrobryg. Derudover har de også valgt at satse på et lille, men stærkt udvalg af mikrobryggere, som er blandt landets førende. Jannik Sahlholdt som er medejer af Flying Couch udtaler: “Ølkanalen er en rigtig god nyhed for os og vi glæder os over samarbejdet med dem. Med vores nye bryggeri i København er et initiativ som Ølkanalen den ideelle måde at få vores øl ud i hele landet på.” 

Bag den nye øldistributør står Mette Aaskov Lassen og Lone Nørholm Iversen, som begge har en fortid som bartendere og har arbejdet for blandt andet Ølsnedkeren, Mikkeller og Fermentoren. Det er også i den forbindelse at de har fundet inspirationen til at starte det nye projekt. “Min forventning er, at vi med Ølkanalen kan få det gode øl ud til hele Danmark. Med Ølkanalens hjemmeside mener vi selv, at vi har udviklet et redskab til bestilling som er let og lige til at bruge for vores kunder” siger Mette Aaskov Lassen som igennem mange år har været engageret i ølverdenen. Lone Nørholm Iversen støtter op om udtalelsen og tilføjer at “Ølkanalen ikke blot er en online portal, men også kommer til at fungere som bindeleddet mellem bryggerierne i porteføljen og aftagerne.” Ølkanalen bliver lanceret d. 3. februar og det kræver en profil, at få adgang til den nye distributørs udvalg. Profilen fås ved henvendelse på info@olkanalen.dk. 

Ud over Kissmeyer Beer og Flying Couch, kan man finde øl fra Ølsnedkeren, Bad Seed Brewing og Rocket Brewing og om ikke længe vil der også være øl fra Dry & Bitter, Brøggeren og Alefarm at finde på hjemmesiden. 

Se mere og bliv klogere på Ølkanalens udvalg på www.ølkanalen.dk 

For yderligere information, kontakt: 
Mail: info@olkanalen.dk 
Mette 61161306 
Lone 28797295