mandag den 29. oktober 2018

Bryggeriloggen 21: Beard Brew

Her på kanten af endnu en movember virker det passende at udfylde endnu en side i bryggeriloggen og præsentere "Beard Brew".

Bryggeriets navn: 
Beard Brew I/S

Siden hvornår: 
Morten har siden 2011 eksperimenteret med vand, malt, humle og gær. De første mange år er der blevet brygget øl over gasblus i først 70 liters gryde, dernæst i et 250 liters kobberkar. Det har altid været analog brygning over gas, med håndholdt si og omrøring hvert 5 minut. Det er her håndværket er blevet lært, erfaringer draget og diverse eksperimenter udført. Og så i 2018 slog Dennis sig til Beard Brew, med hele den grafiske linje og vi gik fra Beard Brew til Beard Brew I/S. 

Fantombryggeri eller ”rigtigt”: 
Efter vi i 2018 er hoppet ud i vores første kommercielle bryg, er vi gået over til at være et private label/kontraktbryggeri. Men vores testbryg, der går under navnet Beard Brew Home Brew, bliver stadig brygget under eget tag. 

Hvem står bag: 
Morten Fogdahl-Wiese og Dennis Mejdal.
Hvordan kom det så vidt: 
Morten er the weird scientist, som ikke er bange for at prøve ting af i bryg-processen for at finde vejen til den gode smag. Dennis er den grafiske maestro, der elsker at smage på god øl. Og da vi var venner i forvejen, så var det ret let at hoppe på drømmen, da muligheden for at slå vores evner sammen pludselig bød sig. 

Hvad er planen: 
At få vores nyeste øl, Beard Brew Imperial IPA, ud i alle krogene og vores navn og brand slået fast, så vi kan få brygget nogle serier af øl, hvor folk virkelig kan finde ud af, hvilket skæg de er til!

Hvilke øl skal vi forvente: 
Der er et skæg til alle! Vores koncept er at brygge 9 forskellige øl - der er ligeså forskellige og komplekse som skægget hos mænd. Er du til den mørke stout, så har vi et stort fuldskæg til dig, er du til den lyse øl, så har vi et fint distinkt overskæg til dig. Vi starter dog ud med vores første kommercielle bryg, en Imperial IPA, som er et velvoksent hvalros-skæg. Robust, maskulint og en kende vovet. 

Hvad er næste træk: 
At du joiner os på Instagram, Facebook og får smagt vores øl! Så skal vi nok få det sjovt sammen.