tirsdag den 5. marts 2019

Fem, der er værd at følge

Hvor skal du gå hen, hvis du vil være lidt klogere på alt det der omkranser øl? I en verden, der byder på alt for mange ligegyldige Instagram-opslag og holdningsløse anmeldelser, der kan det være svært at finde frem til nogen, det giver noget at følge. Jeg har samlet fem af mine personlige favoritter nedenfor. Tilføjelser til listen er meget velkomne på Facebook. 

1. Josh Noel (Facebook) – udover at være forfatter til sidste års bedste ølbog ”Barrel-Aged Stout and Selling Out”, så skriver Josh Noel også artikler om øl for Chicago Tribune, som han linker til via sin Facebookprofil. Hans navn er en garanti for godt læsestof. 

2. Good Beer Hunting (Facebook) – Det er her, du finder nogle af de bedst skrevne artikler om øl, der er derude - plus podcast, hvis du er til den slags. Verdens bedste ølsite? 

3. Craft Brewing Business (Faceboook) – Det bliver meget tørt nogle gange, når Craft Brewing Business går I dybden med artikler om ny lovgivning og bryggeudstyr, du ikke vidste, der fandtes. Men! Der er nogle seriøse guldkorn imellem, der er uvurderlig læsning, hvis du vil forstå, hvad der sker bag scenen i branchen 

4. Brewer’s Association (LinkedIn) – Den amerikanske brancheorganisation for de uafhængige amerikanske bryggerier er svær at komme udenom. Nogle af indslagene skal læsses med de kritiske briller, da organisationen selvfølgelig har et mål og sigte med at promovere de uafhængige bryggerier, men organisationen kommer med masser af baggrundsinfo til dem, der gerne vil forstå nogle af sammenhængene bag bryggerierne.

5. Dugges Bryggeri (LinkedIn) – Udover at promovere deres bryggeri, så linker Dugges også til en del gode artikler om tidens strømninger i ølverdenen. Det er ikke en overflod af links, der bliver posted, men det er interessant at se, hvad et bryggeri finder interessant/relevant.