torsdag den 20. september 2012

Ølindkøb: Ølkonsortiet, Aalborg
Jeg har købt så meget øl på det seneste, at det på forhånd virkede som en dum idé at gå i endnu en ølbutik, men omvendt er jeg i Aalborg så ultrasjældent, at det ville være helt åndsvagt, at lade chancen passere. Ølkonsortiet holder til i små lokaler tæt på centrum, selv for mig, der er utrænet i at finde vej rundt i Aalborg, var det muligt, at finde butikken i første hug. Lokalerne er absolut indbydende at træde ind i, og øllet var sorteret lige som jeg ville have det, nemlig efter øltype frem for at sortere det efter bryggeri. Der var rigeligt med sort øl, men eftersom jeg på det seneste har investeret stort, var der kun to øl, der endte med at komme i en pose med hjem. Det skal dog ikke ses som en kritik, for alle snart sagt alle øltyper var repræsenteret, og havde jeg ikke selv shoppet amok på det seneste, så havde jeg gjort det her. Ekspeditionen var diskret, grænsende til det generte, og holdt sig meget i baggrunden, men brød ind en enkelt gang med forklaringen på To Øls fantastiske ølnavn "døden er en mester fra Tyskland" (det var noget med et tjekkisk digt). Ølkonsortiet er absolut et besøg værd, og også en omvej, selvom man skal huske på, at Aalborg ligger længere væk end Randers, og det derfor hurtigt kan være billigere i benzin, at købe sine øl på månen.

Rantzausgade 3
9000 Aalborg