mandag den 1. oktober 2012

Navn: Black lagret på tequila og Speyside-fade
Type: Imperial stout
Bryggeri: Mikkeller
Alkohol: 18,8%
Beskrivelse: Det er ikke sket før, at jeg har skrevet en anmeldelse alene ud fra hukommelsen. Normalt skriver jeg lidt notater, hvis jeg drikker noget, der skal huskes og senere omtales. Der er omvendt ingen fare for at Mikkellers Black lagret på tequila- og speyside-fade forsvinder fra min hukommelse foreløbig. Mine smagsløg overvejer stadig at anmelde Christian Firtals fadølshaner for overgreb, og det er måske nok med den slags mulige sager i baghovedet, at de har ladet en lille fad være på 20cl og en stor på 33cl. Det, og så alkoholprocenten. Black lagret på ovennævnte fade er en krasbørstig satan, grænsende til det frastødende. Jeg kan så heller ikke, og har aldrig kunnet, fordrage tequila, og som den lunkne champagnedrink med cognac jeg fik stukket i hånden forleden dag, så minder det her mig mest af alt om noget man drak i den del af teenageårene, hvor smagen var ligegyldig i forhold til procenterne. Jeg har før beruset mig i Blacks procenter, til stor glæde for mig selv og hele selskabet, der var med til det. I den her udgave tror jeg hellere, at jeg var gået tidligt hjem. Stovt springer karaktergivningen over, ud fra en tanke om at denne øl muligvis er så bindegal, at den er genial.
Indkøbt: Christian Firtal (20cl, 40,-)
Karakter: -