onsdag den 13. februar 2013

I sidste uge var Stovt forbi Aarhus, og da jeg så sjældent er på de kanter, og endnu sjældnere i bil, valgte jeg at køre forbi Voldby Købmandsgaard små 20km vest for Aarhus. Oplevelsen af butikken skal nok finde vej til Stovt en anden dag, men affotograferet ser I dagens indkøb, hvor de fleste nok vil finde vej til Stovts anmeldelsessektion. Jeg har på det seneste set mig lun på Pale Ale, så derfor købte jeg en Mad Dog Pale Ale fra Evil Twin og Haandbryggeriets bud på genren. Det blev til en Whisky Beer fra St Peters Brewery, som jeg i mit baghovede kunne huske Ole Madsen for nyligt gav 6/6 i Ekstra Bladet, og et par andre udlændinge i form af Fore Smoked Stout fra Dark Horse Brewing og klassikeren Bourbon County fra Goose Island, en øl jeg tidligere har udråbt til verdens bedste. Min anmeldelse af Dampskibsøl fra Ø-Bryg har gjort mig opmærksom på steam beer, og derfor købte jeg Fur Bryghus bud på en sådan, og så blev det til imperial stouts fra Det Lille Bryggeri, Wintercoat, Syndikatet (rædselsfulde etiketter), Bryggerigaarden (aldrig hørt om det før) og Aarhus Bryghus. Endelig blev det til en Ca$h Cow og en Swagger Juice fra Stronzo, øl som jeg længe har haft på ønskeseddelen, og som rosinen i pølseenden, hvordan skulle jeg så kunne modstå det når Bøllingsø Bryghus har sendt en stout på markedet, der hedder Stovt?