torsdag den 14. februar 2013

Det tynde øl (Refsvindinge special): Kornmo', 5,6%

Det bedste ved Kornmo' er navnet som vores alle sammens venner hos DMI forklarer således: "..der er fjerne lyn, der ikke ses direkte eller for den sags skyld høres og som foregår når det er mørkt (som et fjernt søslag uden lyd) - opleves hyppigst i høstmåneden august, når kornet er modent; derfor navnet". Øllet synes jeg derimod ikke der er meget ved, mest af alt synes jeg Kornmo' smager som en Tuborg Classic, der har fået hældt en halv kop sur kold kaffe oveni. Der er ganske rigtigt også kaffebønner blandt ingredienserne, og engelske karameller som jeg bilder mig ind at jeg kan smage, men som jeg næppe havde kunne placere, hvis det ikke var fordi de optrådte på ingredienslisten. I mine øjne en uhomogen kaffeale-ish øl jeg kun ville byde uventede gæster, hvis jeg ville have dem til at gå igen.