torsdag den 14. februar 2013

Ingen skal kunne komme og sige, at Stovt ikke har fokus på, hvad der er oppe i tiden.

Opskrift: Ryttergryde 

500 gram hestesmåkød i tern 
1 Løg 
2 fed hvidløg 
1 tsk. paprika 
1 knivspids timian 
1 knivspids spidskommen 
1 dåse tomatpuré 
1 dåse flåede tomater 
100 gram syltede peberfrugter 
0,5 l grøntsagsbouillon 
1 dl porter 

Tilberedning:
Paprika, hvidløg, løg svitses i en gryde med fedtstof. Hestekødet tilsættes derefter, og brunes sammen med. Derefter tilsættes, tomatpuré, grøntsagsbouillon og flåede tomater, spidskommen og timian Til sidst tilsættes porter. Retten skal simre i ca. en time. Smages til med salt, peber og jævnes med mel eller Maizena. Serveres eksempelvis med Kartoffelmos.