onsdag den 3. april 2013

Bock-tema

Doppel Bock,  7%, Gundestrup Mejeri og Bryggeri

På den ene side er Doppel Bock fra Gundestrup mere rundet, end det første trekløver af bocks Stovt var forbi i sidste uge, og det giver en mere ligetil øl, der virker mere umiddelbar og letdrikkelig end de første temadeltagere, men når eftersmagen sætter ind, så bliver det en småsur omgang, der slet ikke spiller sammen med den diskrete sødme i øllet. Jo længere ned i glasset man kommer, jo mere fylder det sure og jo mindre lyst får jeg til at drikke ud. Min umiddelbare konklusion er, at Doppel Bock ganske enkelt ikke er en god øl, og ikke bliver en øl jeg frivilligt kommer til at vende tilbage til. En konklusion jeg holder fast i, mens øllet langsomt varmer op og bliver en kende mere vinøs, uden dog på nogen måde at vække min sympati. Sammen med Hvid Bock fra Fuglsang er dette temaets nitter.