mandag den 29. juli 2013

Sort nyt: Nordic Brewing Co.

Stovt bragte før sommerpausen et interview med Tobias Kiil fra Nordic Brewing Co. Nu er det kommet så vidt, at han har offentliggjort etiketterne til de første bryg, der kommer på markedet. Øllene forventes at komme i butikkerne til september/oktober.

Genlæs interview her.
Følg Nordic Brewing Co. på Facebook her.

Knud den Store, 9,1%, Imperial Stout
Knud Den Store er den største og mægtigste viking i Dansk historie. Han bankede englænderne og gav danskerne hår på brystet. Derfor er det oplagt at denne Imperial Stout hædrer hans navn. Knud Den Store er sprængfyldt med kilovis af lækre karamelmalte og hårdt ristede malte. 

Rollo, 9%, Double IPA
Rollo var efter sigende en af de største og mægtigste vikinger i Dansk historie. Derfor er det oplagt at denne Double IPA skal gå under hans navn. Rollo er ikke bare humlet, den er voldhumlet, og i en sådan grad at den giver dig hår på brystet. 

Dark Christmas, 7,6%, Doppelbock
Julen var den bedste tid for de danske vikinger. Her kunne de æde og slås. Og når sårene atter skulle heles, var det med denne tørhumlede doppelbock i kruset og med hovedet godt placeret i kvindens barm. Hvis du ikke tror på det, så prøv det selv. Og så er der vist kun tilbage at ønske rigtig glædelig jul.