torsdag den 5. december 2013

Det tynde øl: Det Gule Akvarium, 5,5%, Humleland

Det Gule Akvarium fra Humleland er mit andet forsøg på at komme ind på livet af det Aarhusiansk baserede sigøjnerbryggeri. Første forsøg var Humlelands anden Pale Ale, Århus Ø, der endte sine dage i håndvasken da jeg var kommet halvvejs igennem flasken. Samme fornemmelse har jeg allerede med Det Gule Akvarium efter at have nippet til glasset et par gange. Den smager kort fortalt som en konsumpilsner smager, hvis man lige har renset bisserne af med en Zendiumfyldt tandbørste. Den er skarp i smagen på en ganske ubehagelig måde, der synes overdøvet med noget kunstigt. Måske er det mig, der stadig ikke mestrer at drikke humlet øl, måske er Det Gule Akvarium bare en dårlig øl. Jeg synes ét, Allbeer er af en anden mening, svaret er et sted derude.