fredag den 3. januar 2014

Sort nyt: Xbeeriment lukker

Xbeeriment
Xbeeriment har her til aften lagt nedenstående triste meddelelse ud på deres Facebookside.

"Vi beklager at meddele, at Xbeeriment lukker. 

Vi har brugt store dele af det seneste år på at sikre, at Xbeeriment både kunne fastholde produktionen af vores hidtidige klassikere, samtidigt med at vi også kunne introducere nye øl, der kunne være med til at føje nye dimensioner til Xbeeriment sortimentet. 

Det har ikke været muligt at nå dertil på en måde, der gav os sikkerhed for at kunne holde både et højt kvalitetsniveau, en grad af innovation og samtidigt sikre, at der altid var Xbeeriment at få for vores kunder, når de havde brug for det. 

Xbeeriment har fra starten været et con amore projekt båret af et ønske om at være en del af udviklingen af craft beer scene på højeste kvalitetsniveau også i Danmark. 

Da det nu er blevet klart, at vi ikke har muligheden for at udvikle Xbeeriment i den retning, som vi ønsker det, vælger vi derfor at tage konsekvensen af det fremfor at stagnere. 

Vi vil derfor gerne sige en stor tak til alle, der har været en del af Xbeeriments 6 årige liv: 

Til alle de kunder og craft beer fans vi har mødt siden vi i forsommeren 2008 præsenterede Xbeeriment Saixon i Ølbutikken. Tak for roserne, for kritikken og i det hele taget for interessen; vi håber, det smagte jer……… 

Til kollegerne i branchen både i Danmark og udlandet – vi er godt nok alle konkurrenter, men den konkurrence fokuseres der, hvor den skal: På hele tiden at provokere hinanden til at lave bedre øl! Til barerne, butikkerne og importørerne: Hvor har I i perioder været tålmodige…….. 

Til hele holdet bag Copenhagen Beer Celebration: Det har været den fedeste fest at være en del af de sidste 2 år, og vi glæder os til at se jer alle igen til maj – nu blot med os som gæster….. 

VH Thomas og Anders"