fredag den 20. juni 2014

Ølindkøb: Havnens Vin og Tobak, Vejle

Jeg har før gæstet Havnens Vin og Tobak i Vejle, og da jeg for nylig var på de kanter igen, virkede det oplagt lige at snige bilen forbi for at se om de stadig var leveringsdygtige i et anstændigt øludvalg. Svaret er ja! To pænt høje og brede reoler rummer butikkens øludvalg, der både er varieret og prissat på ganske acceptabel vis. Er man på de kanter vil jeg gå så langt som at sige, at butikken er en omvej værd. 

Det blev til en posefuld øl, der dækkede over et par billige øl fra Greene King, et par jubilæumsøl fra Det Lille Bryggeri og en Imperial Stout fra Left Hand Brewing. Desuden syntes jeg, at tiden var moden til igen at prøve kræfter med øl fra Syndikatet, der overraskede mig positivt den ene gang jeg har fået øl derfra. At øl med så grimme etiketter kunne smage så godt, kom lidt bag på mig. Jeg håber det samme er tilfældet med Hærvejs Røg fra Humlepraxis, der også har lagt alle kræfter i at skabe en etiket, der er så grim og uindbydende som muligt.