onsdag den 27. august 2014

Ølindkøb Hamburg #1

Første uge af Stovts sommerferie blev tilbragt i Hamborg, hvor jeg udover de rent rekreativt tjenende udflugter en sådan tur har, også havde indsneget min egen skjulte agenda for at få købt noget øl. Målet var primært de nye tyske mikrobryggerier, der er begyndt at dukke op, og som omfavner de stilarter vi andre vælter os i til daglig, modsat de mere klassiske bryggerier, der synes opsatte på, at holde fast i sådan som det altid har været. Jeg havde udset mig tre ølbutikker, jeg gerne ville nå at besøge. Udover en enkelt øl fra et getränkmarkt og et heldigt fund i en Edekabutik, så blev alle turens købt her. Da ugen var slut, kunne jeg pakke cirka 65 øl i bilen. Langt hovedparten tyske, og langt hovedparten fra de nyere tyske mikrobryggerier. 

Der blev købt følgende: