mandag den 13. oktober 2014

Anmeldelse: Nøgne Ø, Imperial Rye Porter

Navn: Imperial Rye Porter
Type: Imperial Rye Porter
Bryggeri: Nøgne Ø
Alkohol: 9,5%
Beskrivelse: Der synes at være en art gensidig antipati mellem Nøgne Øs øl og mig. Jeg kan ikke helt med dem, og de synes heller ikke rigtigt gide mig og mine smagsløg. Således også deres Imperial Rye Porter, der i mit glas mest af alt smager som en halvsur omgang. Øllet klæber til indersiden af munden, og til trods for at den ikke har været længe ude af køleskabet, virker den allerede lunken. Jeg er en stor tilhænger af rug i øl, men det her gør ingenting for mig. Klæbrig, halvsur og uden fylde fra alkohol, bitterhed fra humle eller skarphed fra den ristede malt, kunne jeg lige så godt have siddet med et glas fra bryghuset Sovsekulør Anonymous.
Indkøbt: Nordiske Ølhandel (50cl) 
Karakter: 7