mandag den 5. oktober 2015

Anmeldelse: Whisky Sour Rye. Brekeriet

Sour er stadig et fremmedord for mig rent ølmæssigt, men som en del af en ”hvis du køber den ene, så køber jeg den anden, og så deler vi senere” deal, blev det alligevel til, at jeg skulle smage Rye Whisky Sour fra Brekeriet. I forhold til andre Sours jeg har prøvet er Rye Whisky Sour mindre skarp i smagen. Man mødes af en distinkt surhed, der dog hurtigt smødes ud i noget blødt og meget venligt, jeg ikke mindes at have mødt i andre Sours. Henover bordet gik diskussionen om hvorvidt, der kunne smages røg. Mit svar var nej, men eftersom der er blevet brugt røget rug i mæsken, så var min deleølskammerat nok ikke helt galt afmarcheret i sit ja. I forhold til mine smagsløg, så er det her en af de bedste Sours jeg har smags. Rundet, men med masser af smag. Perfekt afstemt, let at gå til, men stadigvæk ikke for børn.