søndag den 22. november 2015

Anmeldese: Déjà Vu, Rocket Brewing

Jeg har ikke drukket øl fra Rocket Brewing, siden deres første fire varianter kom på markedet og skuffede fælt. Alligevel følger jeg dem med stor glæde, da de har fat i en masse af det rigtige, blandt andet er de nok det bryggeri i Danmark, der pt har de mest appellerende etiketter. Men mit førstehåndsindtryk af øllet var så skidt, at det først var i går, at jeg var klar til at give dem endnu et skud. Valget faldt på Déjà Vu, en Black Farmhouse Ale på 7,2% Umiddelbart var den sød som en Brown Ale af den slags, der giver Brown Ale et fesent rygte. Heldigvis med masser af ristet modspil. Det søde var liiiige på grænsen af det tilladte, og også lidt over, men blev holdt uden for det røde felt af de ristede toner. Eftersmagen var tør med en god portion kaffe, men lod det hvinesøde skinne igennem. Umiddelbart var der ikke meget brettkarakter, men jeg udelukker ikke, at den havde gemt sig i eftersmagen et sted. Déjà Vu er en øl på den gode side af det jævne, og klart bedre end noget andet jeg har fået fra Rocket Brewing, hvilket måske/måske ikke berettiger Rocket Brewing til endnu en chance.