torsdag den 26. november 2015

Julegaveidéer

Fornægt det, hold vejret til du bliver blå i hovedet, vrid og vend dig, smæk med dørene, råb af køteren og prøv bare, at true konen med at lukke for det varme vand, hvis hun ikke får det fikset. Det nytter ikke. Julen står for døren og nægter at gå hjem. 

Det betyder også gaver, hvis man altså har holdt så artig i det forgangne år, og skulle du mene, at du tilhører det mindretal, så vil Stovt som en lille service komme med en stribe bud på, hvordan man får øl under træet, uden at det bliver lig med klirrende flasker. 

I en verden fyldt med ølbøger vil jeg gerne fremhæve Vintage Beer af Patrick Dawson, der i bund og grund fortæller the dos and don’ts om lagring af øl, og undervejs runder en masse basale ting, som bliver forklaret i pædagoiske vendinger uden at det bliver hverken for simpelt eller for nørdet. Det er indtil videre den bedste ølbog jeg er stødt på. Vil man have mere læsestof, så kunne et abonnement på enten All About Beer eller Craft Beer & Brewing være et bud på en gave, der vil blive ved med at give i et års tid eller to. Begge blade kan anbefales.

Er man til bløde pakker, så er det muligt at få påklædning fra Omnipollo, Evil Twin, Brewdog og Mikkeller fremsendt med posten. Vil man hellere iklædes Amager Bryghus farver, så kan med fordel få farmor til at klikke forbi Boxbeers, der har en røvfuld af deres t-shirts i shoppen, samt sennep og chilisauce fra samme, hvis man da ikke lige skal have spicet glassamlingen op med glas fra de gudernemåvidehvormange bryggerier, som Boxbeers også er leveringsdygtige i glas fra. 

Skulle der være så mange unger i husholdningen, at der ikke er plads til andet end en flad pakke under træet, så kunne man jo ønske sig et gavekort til eksempelvis Beergium, eller hvis man sådan nogenlunde deler postnummer med Stovt, så er også Christian Firtal leveringsdygtige i gavekort.