onsdag den 16. december 2015

Årets udenlandske bryggeri: Brekeriet

Når jeg scroller ned igennem årets Untappd-indtjekninger, så er der ikke megen tvivl om, at årets udenlandske bryggeri for mit vedkommende skal findes i det svenske. Der er tre oplagte kandidater, og selvom alle tre året igennem har været leveringsdygtige i øl med et højt bundniveau, der har givet gode, og til tider fantastiske oplevelser, så er mit valg er faldet på det af de tre bryggerier jeg har fået langt de færreste øl fra. 

Mit valg som årets udenlandske bryggeri er Brekeriet. De øl jeg har igennem 2015 har smagt fra dem, har været med til at udvide horisonten i min ølverden, fået mig til at udbryde ”holy shit”, gjort mig nysgerrig på mere og givet mig lyst til at kaste penge efter deres lækkert indpakkede flasker, selvom de rummer stilarter jeg normalt ikke ville give mig i kast med. De evner at skabe øl, der kombinerer det sure med det tilgængelige, uden at der gås på kompromis og jeg sidder tilbage med en nysgerrighed efter og en lyst til mere fra Brekeriet. 

Stovtanmeldelser af Brekeriet: