fredag den 4. november 2016

Boxbeers åbner distribution

Der er gang i den hos Boxbeers. For nyligt udvidede man forretningen med online vinhandlen Vineristen, og nu åbner man så op for distribution. 

Boxbeers Distribution vil have fokus på friskt øl. Fra pressemeddelelsen ” Vores ambition er at hente øl hjem efter behov. Vi vil have noget på lager, men en vores ideer i Boxbeers Distribution er, at vi skal levere det friskeste øl overhovedet muligt. Vores bryggerier ligger tæt på os så vi kan få det hjem på få dage – ergo vil vi sende prislister ud og så bestille hos bryggerierne. Bryggerierne vi samarbejder med er meget glade for denne filosofi, de ønsker – lige som os – at danske kunder skal have friskt øl”. 

Foreløbigt har man 11 bryggerier i stalden, hvor især Stigbergets stikker ud som en glædelig nyhed på det danske ølmarked. Mange af de andre bryggerier vil kunne genkende fra Boxbeers webshop. Indtil videre distribuerer Boxbeers: Stigbergets (Sverige), Electric Nurse (Sverige), Nerd Brewing (Sverige), Bevog (Østrig), Northern Monk (England), Tempest Brew Co (Skotland), Buddelship (Tyskland), Heidenpeters , (Tyskland), Uiltje (Holland),Ritterguts (Tyskland) og Tommie Sjef (Holland).