mandag den 6. februar 2017

Bryggeriloggen 13: Bad Luck Brewing Company

2017s første startnummer til bryggeriloggen går til Daniel og Thomas, der står bag Bad Luck Brewing. Velkommen til.

Bryggeriets navn: Bad Luck Brewing Company

Siden hvornår: 2016

Fantombryggeri eller ”rigtigt”: Fantombryggeri
Hvem står bag: Daniel Pilloni og Thomas Schøn

Hvordan kom det så vidt: Det hele startede i sommeren 2016, da Thomas fik tilbudt muligheden for at kontraktbrygge på Stevns Bryghus. Thomas og jeg var i den situation, at det bryggeri vi begge var tilknyttet ikke længere kunne betale vores løn pga. en større økonomisk krise, som bryggeriet var havnet i. Det virkede derfor helt naturligt for os at takke ja til tilbuddet og deraf kommer navnet også.

Hvad er planen: Lige nu fokuserer vi mest på at få vores øl ud på de københavnske ølbarer, men i løbet af 2017 starter vi en flaskeproduktion op, som forhåbentligt kan nå ud over den københavnske bygrænse.   

Hvilke øl skal vi forvente: Vi kommer til at lave en masse humlet IPA, Pale Ales og Stouts. Vores fokus er helt klart på humlede øltyper, men med en god maltbase. Daniel har arbejdet meget med maltet lagerøl førhen og Thomas har stor erfaring fra tidligere med at lave mega humlet øl, så vores mål er, at fusionere vores viden og erfaring og derved skabe nogle vildt lækre IPA og Pale Ales med stor krop fra maltbasen og så masser af lækker humle til at balancere det hele.       

Hvad er næste træk: Lige nu arbejder vi på nogle private label projekter. Blandt andet en Pale Ale til teatergruppen Supertanker. Derudover har vi adskillige Pale Ales, IPA’er og Stout's i vores pipeline. Vi har også meldt vores ankomst til DØE-festivalen 2017, og der er ingen tvivl om at vi til festivalen vil komme med en masse humlede lækkerier og kulsorte Stouts. For et nystartet bryggeri er sådan en festival en unik mulighed for at møde en masse glade ølnørder. Vi ser, trods vores navn, lyst på fremtiden. Og vi er overbeviste om at der er masser af plads til sådan et par uheldige helte som os, på den danske ølscene.