tirsdag den 7. marts 2017

Boxbeers Craft Beer Day

Boxbeers holder 22. april en større ølsmagning med titlen Boxbeers Craft Beer Day. Dagen kommer til at forløbe med to sessions af tre timer. Entréen koster 199,- dertil kommer ølkuponer, der kommer til at koste 15,- stykket for 10cl øl. 

Da jeg talte med Jacob Højrup, der er en af stifterne af Boxbeers, om dagen sagde han blandt andet ”…jeg kan da godt afsløre, at vi er på jagt efter de lidt mere specielle og sjældne ting, og har da også fået nogle bryggerier til at finde noget godt i gemmekælderen, som man ikke ser hver dag”. Hvad det dækker over vil tiden vise. 

Boxbeers Craft Beer Day bliver afholdt på: Weber Grill Academy i Pakhus 12, Dampfærgevej 10, 2100 København Ø. 

Billetterne kan købes på Boxbeers hjemmeside

Udsnit af Boxbeers egen salgstale. 

"Som ølwebshop og øldistributør ser vi ikke altid så meget til vores slutkunder dvs. jer øldrikkere, men det vil vi gerne på denne dag, som man godt kan kalde en “mini-ølfestival”. 

På dagen vil der være mulighed for at smage en masse forskellige øl på meget kort tid – af alle mulige typer og fra mange forskellige bryggerier. Der vil være ca. 30 forskellige haner med fadøl og mindst ligeså mange forskellige flaskeøl. 

Modsat andre ølfestivaler hvor hvert bryggeri har deres egen stand, så vil vi på denne ølsmagning opdele standene efter øltyper, dvs. IPAer har deres eget afsnit, Stouts & Portere ligeså, etc. 

Det er os hos Boxbeers der “bestemmer” hvilke øl der kommer med på ølsmagningen og vil vil bestræbe os på at finde de nørdede øl, de pivfriske IPA´er, de sjældne øl og i det hele taget bare give dig en øloplevelse udover det sædvanlige. Vi lover dig du ikke bliver skuffet! 

Vi har ikke listen over alle øl klar endnu, men du vil finde øl fra bryggerier som Stigbergets, Mikkeller, Ghost, Siren, Tempest, Bad Seed, Rocket, Cervisiam, Northern Monk, Flying Couch bare på fad alene – og mange mange mange flere. Af flaskeøl finder vi de dyre og sjældne flasker frem fra hylderne, så du kan få mulighed for at smage “toppen” uden at købe en hel dyr flaske."