søndag den 7. maj 2017

Nyheder fra ølverdenen

- Dry & Bitter Brewing Company har lanceret “Hops Not Hate”, der kort fortalt handler om at dedikere noget øl til gode formål. Der er masser af kærlighed og karma til projektet herfra, det er et stærkt udspil, der fortjener al tænkelig medvind. 
- Amager Bryghus har ansat Kristoffer Wolff til at tage over, hvor Andreas Pedersen slap. 
- Det ser ud til, at selvsamme Amager Bryghus har smidt Rye King på Bourbon-fade. Det er interessant fordi Rye King er en af denne kanals absolutte yndlingsøl
- Stovt har med stor interesse fulgt People Like Us. Nu ser det ud til, at bryggeriet ikke kommer helt så glat fra start som ønsket
- Første bryg er blev sat over på Theodor Schiøtz Brewing Co. Man har valgt en 12,5% nordisk trippel porter som første bryg. Om det skal ses som et udtryk for bryggeriets fremtidige kurs bliver interessant at følge. Om det er værd at drikke bliver også interessant at finde ud af.
- Fynsk øl introducerer endnu et prestigeprojekt, der næppe komme til at lette helt. Fynske øl med fynsk humle er set før, men nu startes der et større forsøg op i samarbejde med flere uddannelsesinstitutioner.