fredag den 12. januar 2018

Q&A 2018: Det Lille Bryggeri

Stærkt inspireret af svenske Beernews.se har Stovt skudt 2018 i gang med en hurtig spørgerunde til de danske bryggerier. I dag er det René Hansen fra Det Lille Bryggeri, der leverer svarene.

1: Hvad var det bedste ved 2017 for bryggeriet? 
Jeg fik installeret nyt og større bryggeri, til trods for forsinkelse er det klart det bedste, der er sket i 2017. 

2: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2018? 
At bibeholde den høje standard på kvaliteten på trods af øget produktion samt fortsat være nytænkende og innovativ. 

3: Hvor meget øl producerede I i 2017 og kommer I til at producere mere eller mindre i 2018? 
I 2017 producerede jeg 52.000 liter og forventer i 2018 at komme med en stigning i produktionen samt mange små batch brygget på det gamle anlæg. 

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2018? 
At sige, hvad der bliver den største udfordring for de danske bryggeri er svært at svare på. Jeg vil hellere svare på, hvad den største udfordring for de små bryggerier bliver. Der ligger et arbejde i at synliggøre forskellen på øl brygget på et lille bryggeri kontra de store bryggeriers specialølsbrand. 

5: Hvem var Danmarks bedste bryggeri i 2017? 
Jeg synes, at der er mange, der leverer høj standard indenfor øllets verden. Men tre bryggerier som udover mit eget altid leverer øl af utrolig høj standard er: Amager Bryghus, Dry and Bitter og Flying Couch 

6: Hvad var den bedste danske øl i 2017? 
Det mest nærliggende ville være at skrive Det Lille Bryggeris Røgporter. Svaneke Bryghus har imponeret mig med deres alkoholfrie serie, men som årets bedste øl må jeg svare Flying Couch - Get Swifty