mandag den 29. januar 2018

Q&A 2018: Dry & Bitter Brewing Company

Stærkt inspireret af svenske Beernews.se skyder Stovt 2018 i gang med en hurtig spørgerunde til de danske bryggerier. Spørgerunden nærmer sig sin afslutning, men vi kan lige nå at høre, hvad Søren Parker Wagner fra Dry & Bitter Brewing Company har at sige til det hele. 

1: Hvad var det bedste ved 2017 for bryggeriet? 
Generel fremgang både i form af kvaliteten af øllen og mængden vi producerer. Vi er rykket ind i flere internationale markeder og vi har set generel vækst over hele linjen.

2: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2018? 
 At opbygge det rigtige hold til de udfordringer vi står overfor, samt at få investeret kraftigt i bryggeriet så vi kan følge med. Vi har kæmpet hårdt på et hjemmegjort brygværk og det er på høje tid at gøre noget ved det. På det mere menneskelige plan, så er der samtidig en masse fantastiske festivaler som vores gode venner og kollegaer holder.

3: Hvor meget øl producerede I i 2017 og kommer I til at producere mere eller mindre i 2018?
Vi har ambitioner om at fordoble vores kapacitet i 2018, plus vi får en ny dåsekolonne som kommer til at betyde meget for bryggeriet og vores branding. Derudover vil vi forsøge at gøre mere herhjemme. Vi har været meget fokuserede på det internationale marked mens det samtidigt ikke altid er nemt at finde vores øl herhjemme, men det vil vi forsøge at lave om på .

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2018?
Konkurrence tænker jeg. Vi har jo så at sige sejret af helvedes til i mikrobrygbranchen. Vi har gjort specialøl til noget de fleste kender til og ofte nyder. Så meget at de større bryggerier begynder at rykke ind i dette segment og presse på pris og kvalitet.

5: Hvem var Danmarks bedste bryggeri i 2017? 
Umuligt at sige hvem der er de bedste, men få at nævne nogle få: Amager, Alefarm, Warpigs, Flying Couch, Penyllan.

6: Hvad var den bedste danske øl i 2017? 
Puha det er umuligt at sige.