onsdag den 31. januar 2018

Q&A 2018: Agile Brewing

Stærkt inspireret af svenske Beernews.se har Stovt skudt 2018 i gang med en hurtig spørgerunde til de danske bryggerier. Det sidste ord tilfalder Lasse V. Hansen fra Agile Brewing.

1: Hvad var det bedste ved 2017 for bryggeriet? 
At komme på markedet med den første kommercielle øl og se den blive udsolgt rigtig hurtigt. 

2: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2018? 
Brygge videre på succesen og få lavet en håndfuld friske øl. 

3: Hvor meget øl producerede I i 2017 og kommer I til at producere mere eller mindre i 2018? 
Kun 1 bryg på 350L, kommer helt sikkert til at producere mere. 

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2018? 
Udvanding af special-øls begrebet fra de største bryggerier. 

5: Hvem var Danmarks bedste bryggeri i 2017? 
Ebeltoft Gårdbryggeri. Modigt og veludført sats på friske humlede øl, ved bl.a. at brygge en stor portion humlet øl og så tappe mindre portioner af flere omgange, alt imens den store tank holder sig frisk ved lav temperatur. På den måde har vi i Aarhus konstant adgang til frisk-tappet øl (nu hvor min Redneck Juice er udsolgt ;) 

6: Hvad var den bedste danske øl i 2017? 
Jeg får ikke checket alle øl jeg drikker ind på Untappd, og glemmer for nemt resten. Men af det der er checket ind, har Fanø Farmhouse Dry-Humped For SPØ fået højest karakter, så det må blive den!