onsdag den 10. januar 2018

Q&A 2018: Ghost Brewing

Stærkt inspireret af svenske Beernews.se har Stovt skudt 2018 i gang med en hurtig spørgerunde til de danske bryggerier. Denne gang er svarene lagt i munden på Morten Kristoffersen fra Ghost Brewing.

1: Hvad var det bedste ved 2017 for bryggeriet? 
At vi har fundet 2 gode og stabile bryggerier vi kan brygge hos i.h.v. Polen og på Bornholm.

2: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2018? 
At udbygge vores Barrel Aged program væsenligt, og være mere eksperimenterende med at få flere typer af øl på forskellige typer fade.

3: Hvor meget øl producerede I i 2017, og kommer I til at producere mere eller mindre i 2018? 
2017 approx 500hl og 2018 approx 800hl

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2018? 
At fortsætte med at være innovative

5: Hvem var Danmarks bedste bryggeri i 2017? 
Amager Bryghus

6: Hvad var den bedste danske øl i 2017? 
???