tirsdag den 13. marts 2018

Poesibogen: Thor O. Boding (Østerbro Vin & Spiritus)

Endnu en side i Stovts poesibog har måtte opgive at forblive blank. Denne gang er synderen Thor O. Boding. Nogle vil måske kende ham fra Østerbro Vin & Spiritus, andre fra Syreregn, selv genkender jeg ham mest fra hans soloplade, der er blevet udsendt på vinyl af en af de lokale pladebutikker og derfor har prydet væggen dernede. Skulle du være en af dem, der ikke kender Thor, så frygt ej. Thors svar i poesibogen kommer til at gøre dig lidt klogere på ham. Vi stiller om.. 

Hvad er din yndlingsøl? 
Det er jo svært, men må indrømme at jeg er helt pjattet med Syreregn IPA fra Flying Couch. Jeg måske nok lidt farvet, da den er brygget som hyldest til mit band af samme navn. Men det ER altså en knald god IPA! 

Hvad er din yndlingsøltype? 
Jeg elsker IPA'er i alle afskygninger: både de helt crisp og bitre og de fugtige New England juice-bomber. På det sidste synes jeg også der er dukket en del spændende Black IPA frem. Humle <3

Hvad er din største øloplevelse? 
Der er jo mange gode oplevelser, så det kan være svært at sige hvilken der er den største. Men forleden spiste jeg en tre retters med tilhørende øl-menu, på Nørrebro Bryghus. Det var vildt lækkert, hvor sammensætningen af mad og særligt øllet fra BRAW, gik op i en højere enhed! 

Hvor køber du dine øl? 
99% af mine flaskeøl køber jeg på mit arbejde - Østerbro Vin & Spiritus. Men står den på fadøl er jeg oftest på Kompasset, Søernes eller Ørsted Ølbar, som i mine øjne er byens bedste og hyggeligste ølhuse. 

Hvad er det øl kan siden det er så godt? 
Øl er mangfoldigt og der er noget for så godt som en hver smag. Og så kan du nyde godt øl til hver en lejlighed: fødselsdags-øl, tredje halvlegs-øl, koncert-øl, frokost-øl, grav-øl osv. osv.