fredag den 9. marts 2018

Samarbejdsbryg mellem Ugly Duck og Mikkeller

I forbindelse med åbningen af Mikkeller Bar i Odense er Mikkeller gået sammen med Ugly Duck Brewing om at brygge en øl, der vil blive lanceret på barens åbningsdag 17. marts. Opskriften er blevet til efter en længere kommunikation mellem Mikkeller og Ugly Duck, hvor man er nået frem til opskriften på det, der gerne skulle blive til en Double-NEIPA.

Double IPAen er blevet tørhumlet af tre omgange med henholdsvis Simcoe, Citra og Equinox, Simcoe er samtidig også blevet brugt som bitterhumle, dog er der blevet udvist mådehold ved tilsættelsen af denne. Mådehold kan man derimod ikke sige, at der er blevet udvist, når der tales om humlesætningen som helhed. Humletilsætningen er 50g pr. liter øl, hvilket gør den til den klart mest humlede øl, der nogensinde er blevet brygget hos Ugly Duck.

Planen er, at øllen tappes på bryggeriet dagen før åbningen af baren og får sin debut ved åbningen. Er man ikke I Odense ved åbningen af Mikkeller Bar, kan man i det københavnske glæde sig over, at den den samme dag frigives på Tribeca / Ugly Duck.