fredag den 19. oktober 2018

All About Beer lukker

Via Durst erfarede jeg forleden, at det amerikanske ølmagasin All About Beer er lukket ned. Det er virkelig trist. Jeg har personligt haft stor glæde af at læse magasinet den sidste håndfuld år, hvor jeg var fast abonnement. Bladet rummet både en indsigt og dybde i de bragte artikler, som man kun kan drømme om at kunne finde i ølpressen på disse kanter. Og flere af magasinets artikler har fungeret som inspiration til klummer og andet, der har været bragt på Stovt. 

Stovt bragte i 2015 en anmeldelse af bladet, hvor jeg konkluderede: "All About Beer er virkelig et godt blad, der burde tiltale både den inkarnerede og den smånysgerrige øldrikker. Skulle jeg skære antallet af modtagne blade i postkassen ned til et enkelt, så ville det blive All About Beer." Det er så ikke mulig længere.

Lukningen har forståeligt nok vakt en del opmærksomhed, der kan blandt andet læses mere om den her:
- Beervana Blog
- Vinepair
- Celebrator