torsdag den 21. januar 2021

Q&A 2021: Slowburn Brewing Co-op

Året er nyt, spørgsmålene er nogenlunde de samme som de plejer, men afspejler tiden vi lever i. Denne gang kommer er det medstifter Amalie Knage fra Slowburn Brewing Co-op, der svarer. 

1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2020? 
Vi åbnede dørene til bryggeriet cirka et halvt år før den første lockdown. Så det var noget af en omvæltning og ret så skræmmende i starten. 

Men det viste sig, at det at være et lille bryggeri gjorde os mere fleksible, og den enorme opbakning fra hjemmegående ølelskere med tørre halse gjorde, at vi klarede skærene med hjemmeleveringer og dåsesalg til de gode butikker. 

Vi har lært meget om at tænke kreativt og positivt, kæmpe for sine drømme og om hvad det betyder at være et lokalt bryggeri. 

2: Hvad var det bedste ved 2020 for bryggeriet?
Det må være vores 1 års fødselsdagsfest! Vi havde den skønneste dag omgivet af venner, familie og de bedste gæster. Musik, god mad og stor stemning gav os sommerens bedste minde. 

3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2021? 
Vi skal have nogle flere hænder i projektet, så vi både kan fordele arbejdsbyrden, brygge noget mere øl og vokse som kooperativ. Det glæder vi os til! 

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2021?
2020 har været et hårdt år for mange af os, og det kan måske være svært at finde energien og motivationen efter sådan en omgang. Vi håber, at vi som branche finder balancen igen i det nye år. 

5: Hvem fortjener et skulderklap? 
Det gør alle landets barer og restauranter! De har måttet danse til en uforudsigelig rytme af restriktioner og nedlukninger, og har kæmpet en brav kamp for, at vi alle har kunnet varme og trøste os med fantastisk øl, service og god stemning. TAK!

Besøg Slowburn Brewing Co-ops webshop her.

(Svarene blev afleveret 29. december)