mandag den 3. januar 2022

Q&A 2022: Aarhus Bryghus

Vanen tro indleder Stovt året med en Q&A. Første bryggeri i den varme stol er i år Aarhus Bryghus, hvor Niels Buchwald har taget sig tid til at besvare spørgsmålene.

1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2021?
Vi har efterhånden næsten glemt at der var en nedlukning i foråret. Efter genåbning var der fuld fart på. Nu går det den gale vej igen. Julefrokoster aflyses og vi mærker en fornyet usikkerhed.

2: Hvad var det bedste ved 2021 for bryggeriet?
Det bedste var helt klart at komme i gang igen. Det var nogle forrygende måneder i foråret, hvor vi kunne leje alle vores mange fadølsanlæg ud, uge efter uge.

3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2022?
Overlevelse, hvis Corona fortsætter!

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2022?
Som ovenfor, overlevelse!

5: Hvem i ølbranchen fortjener et skulderklap?
Bryggeriforeningen, og i særdeleshed deres direktør Niels Hald. De gør et stort arbejde i kulissen, som man som forbruger ikke mærker i dagligdagen. De gør det noget nemmere at være et mindre bryggeri og manøvrere i forhold til de mange offentlige myndigheder.


(Spørgsmålene blev besvaret d. 1 december 2021)