torsdag den 12. januar 2023

Q&A 2023: Hazy Bear

Endnu en gang svar til årets Q&A, denne gang er det Jeppe fra Hazy Bear, der leverer ordene.

1: Hvad var det mest positive i 2022 for bryggeriet?
Det har klart været at slå dørene op for vores helt eget bryggeri. Det har været vores ambition fra da vi startede i 2020, at vi ville have vores eget sted.

2: Hvad er det for et nyt år, I som bryggeri kigger ind i?
Vi håber på at udvikle videre på vores udstyr og kapacitet, men der ligger også nogle rigtig spændende collabs i sigte i 2023.

3: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2023?
Det virker som et meget uforudsigeligt år. Vi er optimistiske og håber at krisestemningen vender, for vi eksisterer ikke, hvis folk stopper med at købe specialøl.

4: Bliver 2023 udvikling eller overlevelse for den danske ølbranche?
Det bliver klart en blanding. I krisetider handler det om at være kreativ for at komme igennem det og der kan også opstå nogle nye og fede ting, når man pludselig bliver nødt til at stoppe op og kigge sig omkring.

5: Hvem i ølbranchen fortjener et skulderklap?
Efter at have knoklet for at nå til hvor vi er, så vil jeg gerne sende highfives ud til samtlige bryggere, bottleshop-ejere og lignende. Der er ikke mange som tjener kassen på det vi laver, men står op hver dag og går sent hjem fordi de ikke kan lade være. Støt dem og vis dem, at deres hårde arbejde med at give dig en god smagsoplevelse betyder noget ... og så drop nu at have så mange streaming-abonnementer. Du bruger jo alligevel bare det meste af aftenen på at lede efter noget du gider at se.

(Spørgsmålene er besvaret den 9. december 2022)