fredag den 13. januar 2023

Q&A 2023. Flying Couch

Dagens Q&A-svar kommer fra Flying Couch, hvor Kasper Gerdes har været ved tasterne.

1: Hvad var det mest positive i 2022 for bryggeriet?
Vi har fået ansat Rob som brygger, vi har fået ansat en medarbejder i fleksjob, og fået mere styr på vores anlæg. Kvaliteten er endnu engang steget - vi har ændret metode i vores sure øl, vi har ændret i IPA’erne og fået testet lidt kræfter af med nogle tunge stouts, som er blevet virkelig vellykket!

2: Hvad er det for et nyt år, I som bryggeri kigger ind i?
Vi er meget spændte på 2023! Vi er i gang med at åbne bar, og har masser af events i møde herude!

3: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2023?
Kombinationen af galopperende elpriser/udgifter og uforudsigelige forbrugsmønstre gør det svært at forudsige hvordan ’23 udformer sig. Samtidig er der mange virkelig gode bryggerier på markedet, kvaliteten er tårnhøj, så der er mange om budet. Så økonomi bliver igen en stor del af udfordringen.

4: Bliver 2023 udvikling eller overlevelse for den danske ølbranche?
Jeg vil nu ikke mene at disse 2 er gensidigt-udelukkende, men vægten falder nok til fordel for overlevelse hos mange. Men udviklingen driver samtidig interessen for vores branche, så jeg tror ikke at vi ikke vil se en udvikling i det næste år.

5: Hvem i ølbranchen fortjener et skulderklap?
Som altid er der mange. Men jeg vil nu vælge at give den til os selv lige præcis i år. Vi har haft et godt år, trods adskillige udfordringer, det synes jeg er vældigt imponerende! Det har på mange måder været lærerigt at kæmpe os igennem ’22, så vi er vokset som firma.

(Spørgsmålene er besvaret den 13. december 2022)