torsdag den 29. maj 2014

Ølindkøb: Vinoble, Dalum

Endnu engang har jeg været på ølshopping i Vinoble, Dalum. Det blev til tre øl fra Saugatuck Brewing, om hvem jeg aner absolut intet. Ashtray Heart har været anmeldt på Stovt tidligere, uden at jeg åbenbart har været superbegejstret. Det havde jeg glemt, så nu får den et skud mere. Munkebo Mikrobryg har lige sendt Alstærk på markedet i en udgave lagret amerikansk egetræ med Bourbon, så den kom med sammen med Årvågen. Endelig blev det til en Barley Legal Coconut Porter fra Palo Alto Brewing Company, hvor jeg igen trækker blankt i forhold til viden om bryggeriet. Egentlig havde jeg udset mig deres kaffeporter, men i stedet blev jeg enig med min følgesvend om, at hvis han købte den, så kunne vi klemme en flaskedeling ind i kalenderen indenfor overskuelig fremtid.