tirsdag den 16. september 2014

Ølindkøb: Ales by Mail

For anden gang har jeg været til at bestille øl fra Ales by Mail, og for anden gang ser jeg god grund til at anbefale denne ganske glimrende engelske netbutik. Bestillingen blev lagt torsdag, og mandag blev øllene leveret. 24stk leveret i forsvarlig indpakning fra UK til DK for kun 17,50£.
De bestilte øl var et par gengangere i form af The Kernels Export Stout og Weird Beards sorte IPA Fade to Black, der begge hørte til blandt de absolutte højdepunkter i første levering. Weird Beard har jeg siden fået flere øl fra, og det har tændt min nysgerrighed i en grad, at jeg endte med at bestille fire varianter fra bryggeriet. Det blev også til en ekstra fra The Kernel, et par øl fra Beavertown, der er gået over til dåser, tre (næsten) nyheder fra Brewdog og endelig Put it in Your Pipe, en røget stout fra Wild Beer.