torsdag den 6. februar 2020

Så får I ikke mere for den 25-øre

Stovt lukker og slukker. Måske kun for en tid, men kassen er blevet gjort op, butikken låst af og der er ikke bestilt nye varer ind. Jeg er kørt træt i øl. Jeg er kørt træt i strømmen af nye øl, jeg er kørt træt i at høre alkoholfrie øl og pilsnere ophøjet til det mere end det er, jeg er kørt træt i at se ølblogs oversvømme mit feed med nosseløse opslag om sponsorerede øl og jeg er kørt træt i de samme, gamle diskussioner, der synes at køre i cirkler. Derfor har jeg på det seneste ryddet op på mine sociale medier og fjernet blogs, nyhedssider, personer, bryggerier m.m. som jeg har fulgt mere af pligt end lyst. Jeg har afinstalleret Untappd på min telefon i en erkendelse af, at det ikke rigtigt rager mig mere, hvad andre drikker. Men, indskudt bemærket, ikke slettet min konto. Lige som, der ikke bliver smækket med døren. For jeg tænker, at Stovt en dag vender tilbage. Det håber jeg i hvert fald. Men lige nu og i godt stykke frem, der må du bladre dig igennem de 900+ indlæg, der ligger på siden, hvis du vil have et Stovt-fix. 

Tak til jer, der har fulgt med hertil, og tak til alle de personer og bryggerier, der gennem tiden har bidraget til og muliggjort Stovt i den form bloggen havde. Det havde været trist uden jer. 

Hej så længe 

Martin/Stovt.dk