torsdag den 14. januar 2021

Q&A 2021: Caleidoskope Brewing

Året er nyt, spørgsmålene er nogenlunde de samme som de plejer, men afspejler tiden vi lever i. Denne gang kommer er det Brian Munk Madsen fra Caleidoskope Brewing, der svarer. 

1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2020? 
Alt lukkede ned og fadøl kunne ikke længere lade sig gøre. Det var lidt presset, da vi havde tre tanke med øl, som stod klart. Så måtte vi jo finde ud af, hvad vi så gjorde. Så vi investerede i en beergun og en can seamer og håndfyldte alt, alt, alt alt for mange dåser - det var ret hårdt, men en øjenåbner rent forretningsmæssigt. Efter den omgang med hånddåsning, hvis det er et ord, vendte vi blikket mod Sverige og CanMan. Dem har vi brugt en del gange efterhånden. 

2: Hvad var det bedste ved 2020 for bryggeriet? 
Vi havde vores første kommercielle udgivelse - altså, vi kom i gang efter ca. et års planlægning, klargøring og alt det der jazz. 

3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2021? 
Vi skal blive endnu bedre til det vi gør og udvide vores ølsortiment. Og så glæder vi os til at modtage vores nye udstyr og at få det op at køre. 

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2021?
Hvert bryggeri har deres individuelle udfordringer - egentlig satser og håber vi bare på, at 2021 bliver en smule mindre dramatisk end 2020. Meeeeeeen, hvem ved?

5: Hvem fortjener et skulderklap? 
Amager Bryghus og Slowburn, fordi de har været supergode at sparre med, og til at hjælpe når vi har været ude, hvor vi ikke har kunnet bunde - så tak sgu!

Besøg Caleidokope Brewings webshop her.

(Svarene blev afleveret 29. december)