fredag den 15. januar 2021

Q&A 2021: Musicon Mikrobryggeri

Året er nyt, spørgsmålene er nogenlunde de samme som de plejer, men afspejler tiden vi lever i. Denne gang er det Peter Jelsted fra Musicon Mikrobryggeri, der svarer.

1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2020? 
Corona, gjorde at de fleste planer om events, ølfestival m.m. måtte udsættes eller aflyses. Men når det er sagt, så valgte Musicon Mikrobryggeri at holde åbent for Takeaway fra start, hvilket var positivt for både os og vores kunder. På trods af en pandemi, har godt folk brug for noget lokalt specialøl. 

2: Hvad var det bedste ved 2020 for bryggeriet? 
Den opbakning jeg har følt dels fra vores gæster og medarbejdere. Vi har reorganiseret og fremstår nu i langt højere grad fleksible, agile og servicemindede. 

3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2021? 
2021 er året hvor Musicon Mikrobryggeri skal fokusere på at komme bredere ud med vores øl. Vi skal ud med vores dåser i hele landet og har ambitioner om at opstarte en ny linje af øl på dåser, samt fortsætte med vores core-linje af øl. Vi skal sørge for og fokusere på at skabe events og begivenheder på trods af corona, selvfølgelig inden for retningslinjerne, således at gæster igen kan nyde deres liv og øl, omkring ølbaren og bryggeriet. 

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2021? 
Jeg tror desværre, at den største udfordring fortsat bliver corona, der holder barer og restauranter nedlukket. 

5: Hvem fortjener et skulderklap? 
Der er flere, der fortjener skulderklap og held og lykke med på vejen. 

Jeg syntes, at det var velfortjent at Det Lille Bryggeri blev valgt som årets bryggeri. René laver stabilt rigtig gode og mange øl, og har været med i opløbet i flere år. Velfortjent. 

Røde Port Bistro I Roskilde, skal have nogle krammere med på vejen, det må have været en svær opstart i corona-sammenhæng. 

Tak, til Spybrew og Jens for vellykket collab og god vidensdeling. 

Herudover et skulderklap, til alle de barer, der tager øl fra os og andre små bryggerier.