tirsdag den 18. januar 2022

Q&A 2022: Hazy Bear Brewing Co.

Dagens svar kommer fra Hazy Bear Brewing Co., der tilbage i juni 2021 gæstede bryggeriloggen.

1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2021?
Vi har ikke, som mange andre, mærket særligt meget til corona på ølfronten. Vi putter næsten alt vores øl på dåse, så efterspørgslen er kun vokset ude i butikkerne.

2: Hvad var det bedste ved 2021 for bryggeriet?
Vi havde vores første reelle år på ølscenen i 2021 og det har været for vildt! Vi har fået testet vores vinger af og produceret nogle øl, som vi er meget stolte af. Vi vil blive ved med at eksperimentere, blive endnu dygtigere og holde fokus på vores mission om at lave øl af højeste kvalitet.

3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2022?
Vi har nogle store og spændende nyheder som vi vil præsentere meget snart. Derudover har vi nogle virkelig fede collabs i bogen. Det første kan jeg afslører nu er sammen med det nykårede Årets bryggeri, Fanø Bryghus. Så hold øje med noget spændende fra den kant.

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2022?
Det sværeste bliver at finde ud af at navigere i et kompliceret marked midt i og efter corona - hvornår fanden det så er? 

5: Hvem fortjener et skulderklap?
De modige kvinder, som turde stå frem og være med til at ændre på usunde arbejdsmiljøer og generelle problematiske kvindesyn i vores branche. Kæmpe respekt herfra!


(Spørgsmålene blev besvaret d. 23. december)