mandag den 17. januar 2022

Q&A 2022: Slowburn Brewing Co-op

 
Turen er kommet til Slowburn Brewing Co., hvor Amalie Knage har taget sig tid til, at levere svar til årets Q&A.

1: Hvordan påvirkede Covid-19 bryggeriet i 2021?
Vi har haft et rigtig fint år faktisk. Ølglade folk har flittigt benyttet vores webshop i de nedlukkede perioder og vi er så glade for at se en opblomstring af fysiske ølbutikker især i København og Aarhus. Gode folk bag disken og super fedt, at der nu nærmest er en ølbutik i hver en bydel. Vi håber folk vil blive ved med at støtte op om dem!

2: Hvad var det bedste ved 2021 for bryggeriet?
Vi har dette år hyret vores første medarbejder! Nadir er startet i produktionen og ham og Stefano starter sammen et nyt kapitel, hvor vi kan brygge mere øl og vokse som team, hvilket vi har set meget frem til.

3: Hvad bliver det vigtigste for bryggeriet i 2022?
Vi håber på, at vi i 2022 kan flytte bryggeriet til større rammer, da vi er ved at have udnyttet de sidste cm af vores 95 kvadratmeter! Forhåbentlig ikke langt fra, hvor vi ligger nu, da vi er så glade for den lokale opbakning, vi har oplevet i Hvidovre.

4: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2022?
Vi håber, at de seneste diskussioner vedrørende arbejdsforhold, chikane og #metoo vil føre til, at vi som branche tager ansvar for at skabe vedvarende forandringer i fællesskab, så vi kan få et endnu mere inkluderende og menneskeligt bæredygtigt arbejdsmiljø. Det ser vi som en udfordring, men vi håber det kan blive en anledning til positiv forandring.

5: Hvem i ølbranchen fortjener et skulderklap?
Vores skulderklap skal helt klart gå til alle de modige kvinder m.fl. som verden over har stillet sig frem og fortalt deres historier i forbindelse med #metoo. Så mange fantastiske fremadskuende initiativer for forandring er allerede sat i søen, men intet af det var sket hvis det ikke var for disse dybt personlige og i mange tilfælde traumatiserende beretninger, som folk har haft modet til at dele. Tak for det.


(Spørgsmålene blev besvaret d. 31. december)