onsdag den 2. februar 2022

Q&A 2022: Dinøl.dk

Som den virkelige rosin i pølseenden, der lukker og slukker Daniel fra Dinøl.dk Q&A-festen. Dinøl.dk holder i disse dage 2-års fødselsdag, og de første fødselsdagstilbud er begyndt at dukke op i butikken, ligesom der er blevet lavet en øl i samarbejde med Gamma Brewing Co, der også snart er tilgængelig.

1: Hvordan påvirkede Covid-19 butikken i 2021?
Det har påvirket butikken, især webshoppen, på den positive måde. Vi har haft langt mere at se til end vi havde regnet med.

2: Hvad var det bedste ved 2021 for butikken?
Det bedste må helt sikkert være åbningsweekenden i juli. Åbningsweekenden var det fedeste, fordi det var der drømmen, der for alvor gik i opfyldelse. Når man går og forbereder en spritny butik, kilder det nærmest i fingrene for at åbne den. Det var et kæmpe skridt at tage, men det helt rigtige.

3: Hvad bliver det vigtigste for butikken i 2022?
Vi gør det bedste, vi kan for at tilbyde vores kunder dansk craft af høj kvalitet - ved at vi løbende udskifter hvilke bryggerier og varianter vi har hjemme, for på den måde kan vi støtte flest små bryghuse i landet.

4: Hvad bliver den største udfordring for ølbranchen i 2022?
Den største udfordring bliver nok konkurrencen, der er efterhånden mange fysiske butikker i landet og endnu flere webshops. Det er et hårdt game og vi håber det bedste for alle og at interessen forbliver ligeså stor som den er pt. 

5: Hvem i ølbranchen fortjener et skulderklap?

Puha, der er mange. og jeg kan ikke nøjes med at nævne én.

Niels fra Flaneur Liquids. Han har gjort meget, rigtig meget for den danske scene de seneste år.

Rasmus fra Himmeriget. Himmeriget har vi indgået et samarbejde med, så vi i Odense også kan få friske og lækre amerikanske craft beers hjem.

Jonas fra Peders. Jonas har hjulpet utrolig meget! Vi har også et tæt samarbejde, så han fortjener også et kæmpe, kæmpe skulderklap.

Paw/Hopskullbeerguide. Det ingen hemmelighed, at mig og Paw har et tæt samarbejde, bl.a. med vores månedsboks, der er rigtig populær. Når det er sagt, så står Paw altid klar til at hjælpe andre med råd, tips og tricks. Især nye indenfor craft-verdenen. Det fortjener også et kæmpe skulderklap. 

Jeg kunne nævne mange, mange flere, men så ville listen simpelthen blive for lang.