onsdag den 17. januar 2024

Q&A 2024: Ølsnedkeren

Fra Ølsnedkeren er det direktør Thomas Staune, der byder ind med svar på årets Q&A-spørgsmål.

1: Hvad var det mest positive i 2023 for bryggeriet?
Der er heldigvis mange ting vi kan vælge imellem. Men det mest positive må nok være at vi har fået ny brygger ombord i form af Nickolai Vest. Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige brygger som kan hjælpe os med at forsætte udviklingen i ølbranchen, så vi hele tiden kan lave nye drikkevenlige og udfordrende øl til folk.

2: Hvad er det for et år, I som bryggeri kigger ind i?
Et år med mange nye samarbejder med andre bryggerier og herudover at skænke en masse god fadøl til glade mennesker i gode omgivelser.

3: Hvad bliver den største udfordring for de danske bryggerier i 2024?
Der er desværre her i slutningen af 2023 mange dygtige danske bryggerier som har måtte dreje nøglen om. Det handler for mange bryggerier om at finde balancen mellem at lave sjove ting, men også at få det til at løbe rundt økonomisk og det vil være et vigtigt punkt for mange bryggerier i 2024.

4: Hvilken øl er I mest stolte af at have brygget i 2023, og hvad gør den noget særligt?
Der er mange at vælge imellem. Men vi har brygget vores første Cold IPA i år og det har været sjovt at at prøve sig af med den stilart.

5: Hvem i ølbranchen fortjener et skulderklap?
Det er der virkelig mange som fortjener, men den går alligevel til folk der prioriterer at købe dansk mikrobryg. Udvalget er så stort fra internationale bryggerier i dag, så folk der prioriterer at større op om danske bryggerier har en speciel plads i hjertet hos Ølsnedkeren.